Переговори щодо фіналізації об’єднавчого чемпіонського бою в суперважкій вазі між Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком 29 квітня на лондонському стадіоні “Вемблі” зірвалися

ESPN з посиланням на джерела, пов’язані з обома бійцями: Раніше цього місяця сторони домовилися про розподіл чистого прибутку 70-30 на користь Ф’юрі, але Ф’юрі і Усик не змогли домовитися про інші суттєві умови, що мають вирішальне значення для угоди, окрім розподілу прибутку, повідомили джерела.

За словами співрозмовників видання, 35-річний українець Усик закрив свій тренувальний табір і буде перегруповуватися зі своєю командою, щоб спланувати наступний бій.

Ф’юрі та Усик продовжували сперечатися про переговори в соціальних мережах, поки Мендоса не встановив 1 квітня крайнім терміном для отримання підписаних контрактів. Тепер WBA готова призначити бій між Усиком та Дюбуа, якщо не буде зроблено останньої спроби врятувати бій проти Ф’юрі.


34-річний Ф'юрі востаннє бився в грудні, перемігши технічним нокаутом в 10-му раунді Дерека Чісору і зберігши свій титул чемпіона світу в суперважкій вазі (WBC). До цього він нокаутував Ділліана Вайта в шостому раунді в квітні 2022 року.

36-річний Усик завоював свої три титули WBA, WBO та IBF, перемігши Ентоні Джошуа одностайним рішенням суддів у вересні 2021 року. У серпневому матчі-реванші він зберіг свій об'єднаний чемпіонський титул, здобувши перемогу розділеним рішенням суддів.

Поєдинок Ф'юрі - Усик мав би визначити першого в історії беззаперечного чемпіона у надважкій вазі, володаря чотирьох поясів.

Андрій Власенко