І хоча це не завадило бенду гастролювати з благодійними концертами по всьому світу, як зізнається сама Ната в інтерв’ю ЖВЛ, після перемоги вона навряд повернеться на велику сцену.

Артистка не приховує, що повномасштабна війна та руйнація ворогом її рідної Чернігівщини сильно вплинула на таке рішення. Мовляв, бажання відновлювати понівечене нині сильне як ніколи.

“Це не порівняти із тим, що ти напишеш пісню. Для мене, наприклад, можливість того, що ми купили автівку військовим і відправили її… От, я розумію, що недарма прожила цей день”, – розповіла вона.


Співачка також зізналася, що в майбутньому хоче розвивати креативний простір у своєму фамільному будинку в Чернігові, куди до війни Ната з чоловіком та сином планували переїхати.

"Думаю, що навряд (майбутнє - ред.) буде на сцені. Можливо, це буде щось точково, якісь проєкти більш аудиторно, музично чисто. Але я бачу своє майбутнє, свою діяльність у втіленні відродження України", – зізналася артистка.

Після початку війни Ната виїхала до Трускавця разом з усією родиною. Але вже у березні повернулася до Києва. Вперше гурт Onuka виїхав закордон у червні. Артисти подалися з благодійним туром у США.