Рашистські окупанти продовжують воювати проти України, вбивати мирних людей, в тому числі і дітей. Російські священники не соромляться благословляти окупантів на варварство. Вони, навіть, шокують словами, з якими звертаються до ординських вбивць, мародерів та гвалтівників.

В Мережі поширюється відео, на якому чути, як священник Російської православної церкви говорить про те, що український народ нібито “збився зі шляху істинного”. Також російський піп зачитує жахливі рядки одного псалма.

“Блаженний той, хто візьме немовлят твоїх і розіб’є об камінь”, – каже священник. Хіба цьому вчить православна віра? Хіба може така церква називатися слугою Божою? Вони вже давно забули Заповіді Божі і прислужують сатані.

Відео – Главред

Російський патріарх Кирило відкрито підтримує війну Росії проти України. Раніше він активно закликав вбивати українців. Дії російського диктатора Путіна він виправдовував, зокрема, тим, що нібито “позиція НАТО могла спровокувати країну-агресорку РФ на війну”.

Пізніше російський патріарх Кирило Гундяєв цинічно заявив, що росіяни та українці є “одним народом”, у якому відбувся “політичний розкол”. Він похвалив російську церкву за те, що вона, нібито, “робить все, щоб українці та росіяни не стали ворогами”.

Після цього патріарх Кирило погрожував усьому світу. Він цинічно заявив, що настане кінець світу, якщо хтось буде намагатися знищити РФ. Йому здалося, що нині під загрозою перебуває “весь людський рід”.

Тим часом з його благословення гине і страждає боголюбивий, мирний український рід. Хто ще хоче молотися за цю диявольську секту, якою стала фсбешна московька цервка? Невже ще є такі українські священики, які готові разом зі своєю паствою бажати Божої Благодаті вбивцям у рясах, які прагнуть знищити Україну?

Сергій Бойчук