Зоозахисники б’ють на сполох! У той час, коли наші військові на лінії вогню рятують тварин, у мирній Вінниччині четверолапих катують. Ось що повідомили захисники тварин з Бару:

–  Бар, село Гармаки. Тут на вулиці  Лісова господар повішав собаку. Сьогодні почули люди що скавчить собака, коли заглянули на присадибну ділянку, то побачили, що господар вішає на шнур за дерево власну собаку на власному подвір’ї. Очевидець почав кричати, господар зняв тварину, тварина на щастя жива. Була викликана поліція. Коли приїхали, власник признався, що завішав тварину, бо та задушила курку. Коли свідок почав кричати, господар зняв ще живу собаку з шнура та дерева. Справа буде передана до суду згідно діючого законодавства по факту жорстокого поводження з тваринами.

Соромно за наше місто, соромно за наших жорстоких людей. Поки ми отакі будемо, ми не заслужимо на достойне життя в країні, бо потрібно з себе починати.

В обласній поліції повідомили, що за фактом жорстокого поводження із твариною поліцією розпочато досудове розслідування:

– 23 березня до поліції Вінниччини надійшло повідомлення про знущання чоловіка над собакою.

За цим фактом поліцейські розпочали досудове розслідування за жорстоке поводження з тваринами.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Остаточна кваліфікація діям правопорушника буде надана після проведення процесуальних дій.

ОБЕРЕЖНО! НИЖЧЕ ФОТО НЕ ДЛЯ ЛЮДЕЙ ЗІ СЛАБКОЮ ПСИХІКОЮ!