Він разом із батьком був затриманий на кордоні на Вінниччині, коли незаконно його перетинав.

Та все ж таки Анатолій виїхав з України.

Онук співачки Софії Ротару, музикант Анатолій Євдокименко, чий творчий псевдонім SHMN, святкує своє 29-річчя. Іменинника у Insta-сторіс привітали сестра-модель Соня та дівчина, теж модель Єлизавета Трейгерман.

Вони звернулися до Анатолія, який, хоч і не з першої спроби, виїхав із України під час повномасштабної війни, англійською мовою.

“З днем народження мою улюблену людину. Мій захисник! Ти найдобріша, найкреативніша, найупертіша, найрозумніша та найбільш любляча людина, яку я знаю. Твоя непохитна сила мене надихає. Пишаюся бути твоєю сестрою. З 29-річчям, брате”, – написала Соня.


А таким іменинника бачить його дівчина:

"Із днем народження, моя любове. Я завжди з тобою, і я завжди поруч. Ти дуже талановитий, розумний, добрий, люблячий і турботливий чоловік. Дякую за все. Дуже пишаюся тобою. Будь найздоровішим та найщасливішим, а я все для цього зроблю", - пообіцяла Єлизавета.

До слова, кілька років тому Трейгерман створила модний бренд разом із Максом Барських. У мережі подейкували навіть про їхній роман.

Нагадаємо, як саме йому, чоловікові призовного віку, вдалося виїхати за кордон після 24-го лютого 2022-го року, Анатолій не розкриває, але запевняє, що "був змушений".