До цього були скарги від десятків інших підрозділів військових рф

Виняток – Бахмут. Там Пригожин кидає зеків та контрактників… Але вже сам жаліється, що йому не дають боєприпасів.

Хоча воїни з передової, що в Бахмуті, кажуть, що не бачать артилерійського голоду окупанта.

Мобілізовані росіяни з Іркутської області, яких відправили воювати на Донбас під керівництвом командирів із “ДНР”, пожалілися президенту РФ Володимиру Путіну на “беззаконні та злочинні” накази командування.

Відеозвернення опублікував Telegram-канал “Люди Байкалу”.

Російські військові, які ховають свої обличчя за масками та каптурами, розповіли, що командири посилають їх на штурм і прямо заявляють, що вони — всього лиш “витратний матеріал”, а їхній єдиний шанс повернутися додому — отримати поранення в бою.

“Командири з “ДНР” стріляють із автоматів по наших мобілізованих, бо ті відмовляються йти до штурмових підрозділів”, – говорить у зверненні до Путіна один з “мобіків”.

Вони нарікають, що на Донбасі з їхнього підрозділу за день сформували штурмові загони і відправили в бій без підтримки, артилерії, зв’язку, саперів та розвідки.

Окупанти додали, що від листопада 2022 року їхній полк уже шість разів поповнювався новими мобілізованими. Вони згадали про “мобіків” з іншого батальйону, які служили у цьому ж полку і записували аналогічне відеозвернення. За словами солдатів, цей батальйон практично знищено.

 

“Командуванню байдужі наші життя... Командування вже вшосте заповнює свій штат новими мобілізованими. Просимо допомоги. Звертатися більше нікуди”, - намагалися пробити на жалість кремлівського диктатора відправлені на забій російські солдати.

Про значні втрати іркутських "мобіків" на Донбасі, яких посилають штурмувати Авдіївку, свідчить опублікована переписка з дружинами ( на фото).

раніше мобілізовані з Омської області РФ, яких відправили на війну в Україну, записали відео, в якому поскаржилися на розформування свого артилерійського полку і підпорядкування особового складу терористам так званої “ДНР”. Вони нарікають, що нові “командири” збирають в них гроші на бензин та погрожують без підготовки відправити на передову.