Бо ж  як їй нести СЮДИ красу? Квітувати? Вбирати все в шати? … Для кого і для чого?

Коли на Богом даній землі для ХЛІБОДАРІВ – українців б’ються найстрашніші рекорди світу: найбільше у світі міноносного начиння тепер тут!

Найстрашніший рекорд – приліт 75000 снарядів за добу тепер тут!

Найпарадоксальніший – 5000 гіперзвукових та балістичних ракет на голови мирних жителів також тут!

Де тут вберегтись тендітній божій корівці (бедрику) – провісниці весни?

Куди опадати первоцвіту, коли в кожний  клаптик вже втоптаний цвіт нації?!

І щасливе курликання журавлів та солов’їнний спів?! … Хто їх почує в скорботі за загиблими синами і доньками України?

Хто радітиме весняним чарам і млітиме від щастя… коли міста, домівки стираються з лиця землі

гігантським воєнним маховиком?! Хто, втікаючи з клуночком останнього збіжжя, зібраного у розбомбленій домівці, захоче роздивлятись голубіть неба і волошкове поле? Хіба в унісон із передсмертним зойком вбитих малюків гудуть хрущі?

Та навіть зозулі не куватимуть, під розпачливі благання про повернення  майже мільйона українських дітей, викрадених найстрашнішим злочинцем світу і його прихильниками!

Бачите, ну не хоче весна приходити, щоб прийняти це все! І плодити оберемки квітів…на могили недолюблених хлопців і дівчат – кращих із кращих серед українського народу! Неприйнятний їй такий парадокс!

Я такого ще не бачила, щоб квітку магнолії, нарциса і тюльпанів, крокусів, паростки піонів скував мороз, кажуть до – 10-12 градусів! Але чи уявляли ми, що країна , яка розв’язала цю безумну війну і геноцид українців, буде в цю весну, з 1 квітня, ГОЛОВУВАТИ

В РАДБЕЗІ ООН?!

Ти серйозно, Світе?

А Україна, яка повірила слову честі і гарантіям його представників, віддавши третій у світі ядерний потеціал, буде випрошувати у тих самих гарантів дати зброю, навіть не військо, щоб боронити землю від агресора – такого ж гаранта?!

Повне плюндрування всього…

Ось світу і ілюстрація! Весна, чуєте, весна сходить з розуму від такого світового порядку!!! Бо вона звикла до гармонії і ПРАВИЛ! Хаос і безумство людей  «зірвало дах» навіть весні!

Що вже казати нам,  українцям, що все ось це переносять, бачать, і вже  не дивується нічому…     ЗГЛЯНЬСЯ ГОСПОДИ!

І пошли нам справжню весну!

А яка вона для нас справжня? ПЕРЕМОЖНА!

Тетяна Редько