У місті Воловець Закарпатської області проходив чемпіонат України серед юнаків та юніорів з арм­реслінгу. У чемпіонаті взяли участь спорт­смени з 21 області. Вінницьку область представляли кращі спортсмени Він­ниччини.

– Боротьба проходила на ліву та праву руку. Наші спортсмени поповнили скарбничку Вінниччини 6-ма медалями: одне «срібло» і 5 «бронзових» медалей. Так, друге місце – у Миколи Квітки, 3 місце — Владислав Марухно, 3 місце — Назар Близнюк. Микола Квітка, Микола і Назар Близнюк – студенти ДНЗ Немирівського професійного ліцею. Владислав Марухно навчається в Немирівському ліцеї №2, – повідомив президент Вінницької обласної федерації армреслінгу Микола Торохтій.

Національну збірну України на чемпіонаті Європи та світу будуть представляти срібний призер Микола Квітка з Липовецької ТГ та бронзовий призер Владислав Марухно з Немирівської громади.

– Вітаємо спортсменів та тренера Миколу Торохтія із успішним виступом на чемпіонаті України і бажаємо прославити Україну на чемпіонатах Європи та світу! – радіють успіхам колег у федерації.