Після більш як півроку загравання пана Орбана із кремлівським військовим злочинцем Путіним, Росія таки внесла Угорщину до списку “недружніх країн”.

Будапешт віднесений до списку через те, що він “підписався” під усіма санкціями ЄС. Хоча відчайдушні спроби угорської влади довести свою прихильність Росії могли обернутися для неї втратою членства в ЄС. А від негативного іміджу, з душком сепаратизму,  країні доведеться відмиватися довгенько.

Президентка Угорщини Каталін Новак вже заговорила про неприпустимість російської агресії проти України та закликала негайно вивести з окупованих територій рашистські війська. Цікаво, якою тепер буде риторики прем”р-міністра Угорщини Віктора Орбана, який занадто захопився політичними розтяжками з російськими гопниками при владі.


Як не старався Орбан, однак Угорщина, щоб залишатися в ЄС, підписалася під усіма антиросійськими санкційними пакетами Брюсселя і змушена їх виконувати. А всі попередні "заслуги" перед агресором до уваги не беруться. У кремлівських терористів дуже коротка пам"ять. Тому, як попереджали Орбана, довіряти їм не можна. Навіть Китай не поспішає грати з Путіним на одному полі. Гарний урок для багатьох країн, які ще зрозуміли реальної суті брехливого та агресивного "руського міра".

Схоже, чим ближче Україна до перемоги, тим більше країн потрапить до російського списку "недружніх". Нехай тепер думають з ким дружити.

Вадим Снігур