В кафедральному соборі таких же московитів як самі:

Чому поліція затримала військового-провокатора у Хмельницькому?

В поліції повідомили про затримання військового-провокатора, який під час ранкового недільного богослужіння вдерся в Покровський кафедральний собор міста Хмельницького.

Під час літургії він вчинив провокацію, кинувши на підлогу богослужбове Євангеліє та почав словесний конфлікт в адресу духовенства, про що свідчать парафіяни храму.

Зі сторони церковних людей була відповідна реакція. Чоловіки намагалися зупинити злочинні дії зловмисника та вивести невідомого із храму. В соборі в момент інциденту знаходилося близько 100 осіб.

Уявімо собі, якби цей чоловік вчинив щось подібне у мечеті…

Уявили! І навіть побачили, що народ хотів зробити з попом, який побив воїна! Але показав силу єднання – тепер храм уже український. І служили у ньому вечірню також мовою, про яку прийшов воїн запитати:

-скільки ще мають вбити моїх побратимів, щоб ви перестали молитись Москві і Кірілу?

Артур не просто воїн, він доброволець. Поранений і контужений! А ви його називаєте провокатором?

Але про це на офіційному сайті єпархіії ні слова! Московські прихвостні!

Ось приклад того, як все перекручують вінницькі московити. Пора і Вінницькій міськраді, обласній, тергромадам видати накази подібні до мера Хмельницького.

Бо ж всі бачили, з якою ненавистю бив піп воїна, наче показував, як він йому завадив зустріти «рускій мір».

Активісти вже з’ясували, що Московський запроданець який бив сьогодні українського військового – Ігор Слободян.

Раніше неодноразово помічений як куратор проросійських рпц-тітушок, яких возили по селам для залякування місцевих громад, щоб вони не переходили в ПЦУ.

Фото із с. Климашівка Хмельницького району в 2019 році, коли відбувались гастролі рпц-тітушок. І цей піп там командував. Докомандувався!

Стало відомо, що побитий попом та прихожанами МП військовий Артур потрапив до лікарні

Також до церкви прийшли 20 військових, зокрема бійці 19 окремого стрілецького батальйону, де служив постраждалий захисник. Ветерани, які служили разом із постраждалим, зазначили, що зараз він перебуває у міській лікарні.

Варто зауважити, що першим про збір на акцію повідомив депутат Хмельницької обласної ради Віктор Бурлик. Саме він опублікував відео з храму. Учасники акції прийшли з прапорами та плакатом “Московський патріархат — прокляття України”. На вхід до собору почепили плакат із написом “КДБ».

Андрій Власенко