На відео. Але це їх не вберегло від шквалу критики.

Вінничани в більшості коментарів закликають молитись українською, не колотити і не робити картинку для ворога. А якщо вони працюють на нього, то щоб і валили до нього. Запитують, чому їм так дорогий Кіріл і РПЦ і вони не засуджують колаборантів у своїх рядах та не виключають їх? Чому досі разом із Москвою в розколі до Вселенського патріархату.

Хоча є і слова підтримки. У відгуках прихильників МП звучать слова про преследованія. Хоча які преследованія, якщо у Вінниці 63 храми у прихильників московитів?

Як відомо, журналісти розслідувачі повідомили, що митрополит Варсонофій , якого прислали на заміну митрополиту Вінницькому і Барському Симеону, коли служив касиром у Лаврі, побудував віллу поряд із бачили яким будинком екснамісника Павла під Києвом. Співпадіння? То так відробляє?

У всіх монахів по світу келії – а у московського патріархату палаци!

До речі, у своєму зверненні до Вселенського патріарха «про переслідування церкви в Україні» Кіріл чітко вказав, що ця церква є церквою Московського патріархату. І ніхто не заперечив. Таку ж заяву від Путлера зробила рф до ООН

То що це? Брехня на брехні?

http://surl.li/gamjy

Тетяна Квасюк