Шановна редакціє!

Звертаються до вас жителі (в листі вказується назва громади – ред.) — жінки, матері, діти. Хочемо, щоб нам допомогли: скільки може продовжуватись хабарництво, кумівство?!

У нас у військкоматі працює воєнком (вказуються прізвища- ред.). Людей має ні за що, зате за рік війни вистроїв хату на подив усім. І по цей день там працюють чоловіки, які не хочуть йти воювати. Не хочеш отримати повістку — плати 5-6 тисяч доларів.

А його підлеглий теж купив у Вінниці квартиру. Тепер, якщо не хочеш отримати повістку, то привези йому меблі в квартиру.

Як може працювати у військ­коматі людина, в якої батьки проживають у Росії, ведуть там бізнес, мають подвійне громадянство?! А такий тут працює, інші, які можуть йти воювати, а не перебирати папірці.

Дуже просимо надрукувати наше звернення, нехай люди з інших міст теж піднімаються, не мовчать. Терпець вривається на все це дивитись. Одна надія на вас!

Ще хочемо написати міністру, в Офіс президента, аби всі бачили, що робиться в областях. Бо вони виступають і розповідають, що ніде немає корупції, а вона  скрізь, на кожному місці.

З повагою —
жінки громади

Від редакції. Готові надати назву військкомату та прізвища, вказані у листі, для об’єктивної перевірки.