Події розгортались у темну пору доби, коли не було свідків.

– Пошкодивши вікно, зловмисники проникли у приміщення автовокзалу, де з вікна каси вирвали металеві грати, – повідомив співробітник прес-служби обласної поліції Вадим Кобзар. — Шляхом зламу металевого сейфа крадії викрали близько 6 000 гривень. Наразі поліція вживає заходів щодо встановлення осіб, причетних до цього злочину. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження. За такий злочин злодіям загрожує до 6 років ув’язнення.

Схожий злочин відбувся і у Вінниці. Щоправда, на сліди злочинця вийшли оперативно. До правоохоронців зателефонував чоловік й повідомив, що з його автомобіля «ВАЗ-21093» викрадено акумулятор, мобільний телефон, магнітолу, чохли до сидінь, поліс обов’язкового страхування та військовий квиток. Крадія затримали.

Встановлено, що 31-річний вінничанин може бути причетним до чотирьох крадіжок з автомобілів. Раніше він мав проблеми із законом. Тепер чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідство клопотатиме в суді про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.

Вікторія Снігур