Жителі Чернівців розповіли про одного такого втікача.

– Наш житель ОТГ прославився, коли не законно перетинав кордон… Спортсмен, качок. Мама з батьком і він по базарах, а тут не пощастило… Сергій, так тебе звати, краще б допомагав ЗСУ! Або з вернись до старости – той свого сина переправив за 10 тис дол. Район наш маленький, кожний за кожного знає.

А ще один у військоматі впав в обморок, то приїхала спасати вся родина. А другий родич у Вінниці влаштовував сцени, але зрозумів, що нічого з цього не вийде і втік.

Цікаво те, що всі придатні, але роблять групи. А ще розписуються з похилими жіночками, в яких є групи.

Хлопці, ми усе про вас знаємо, чекайте, далі буде, – пише Тарас Вікторов. Він опублікував фото затримання втікачів, які на човні намагалися втекти за кордон.

– Значить, як іти на війну, то беспомічні інваліди та опікуни, а як через Дністер на веслах гребсти, то сили вистачає? – запитує Максим Копецький.

– У нас старости всі патріоти і всіх своїх рідних, близьких відмазують. “Хай другі йдуть, в них грошей немає, а у моїх є, то сидять вдома” – так один староста говорив, – коментують жителі громади.

– Чому воєнкоми з сіл вигрібають хлопченят по 18, і дідів за 50, а цих “аля качків” минають? – обурюються у коментарях.

– Ті, які тікають від повісток, потім здають позиції, які хлопці місяці тримують. Тому такі “воїни” тут не потрібні, будуть ховатися за спинами, плакати, тікати. Вони герої тільки по базарах і барах . Хай батьки їм витирають сопельки, не має у нас часу на таких, – пишуть фронтовики.

А яка ваша думка?