– Фура, що їхала вулицею Київською, зачепила обліплені снігом електродроти. Вони й потягнули за собою стовп. Щойно водій вийшов з машини на парковці поблизу автовокзалу, як опора, що впала наче підкошена, розтрощила легковика. Дісталось й чоловікові — його госпіталізували із травмою голови. Але все ж він народився “у сорочці”, – розповіли свідки “НП”.

Через аварію зупинились тролейбуси, що рухались вулицею Київською. Зупинився й громадський транспорт від Будинку Офіцерів до вулиці Соборної — на час ремонту електромережі вимкнули напругу у мережі. Тож у місті утворився величезний транспортний колапс. Нині наслідки аварії вже ліквідували, але електромережу не відновили. Тож усі тролейбуси з вулиці Київської тимчасово пустили центром міста.

Коментує прес-служба Управління патрульної поліції у Вінницькій області:

– Виклик про “НП” надійшов до нас близько 8.30. Внаслідок падіння електроопори було пошкоджено автомобіль “Пежо” та постраждав його водій. Крім того, дроти впали й на дві вантажівки “Ман” та “Даф”, що саме їхали вулицею Київською. Нині на місці пригоди працюють наші екіпажі, рятувальники, комунальники, співробітники транспортної компанії. За попередніми даними, ця опора була у незадовільному технічному стані. Обставини та причини “НП” з’ясовуються.

Детальніше у свіжому номері “33 каналу”.

Фоторепортаж Сергія ХІМІЧА