Народний депутат України Ірина Борзова у перерві між засіданнями у Верховній Раді проводить зустрічі з сім’ями родин військовослужбовців у містах і селах Вінниччини.

«З першого дня повномасштабного російського вторгнення я — в Україні. Весь цей час і по сьогодні займаюсь законодавчою діяльністю, працюю у профільних комітетах, налагоджую міжнародну співпрацю щодо гуманітарної допомоги, проводжу зустрічі з людьми. Допомагаємо військовим та їх родинам, сім’ям, які виховують дітей з інвалідністю, багатодітним родинам та переселенцям.

Під час повномасштабної війни, яку розв’язала росія проти України, сотні тисяч українців стали на захист своєї держави. На Вінниччині чи не в кожній сім’ї є ті, хто чекає, і ті, чиї рідні живуть у їх серці і душі, бо поповнили Небесне військо.


Всі наші зусилля повинні йти на допомогу і підтримку наших воїнів та їх рідних», — говорить Ірина Борзова, голова Вінницької обласної організації по­літичної партії «Слуга Народу».

Болючих питань чимало — безвісти зниклі, полонені, питання щодо лікування та реа­білітації військовослужбовців після поранення. Під час зустрічі з рідними захисників і захисниць народний депутат бере в роботу звернення та проблемні питання. Від гума­нітарного штабу Вінницької обласної військової адміністрації передають допомогу тим, хто потребує.

«Ми повинні ставитись з великою повагою та вдячністю до тих, хто боронить Україну. Тих, хто захищає кожного з нас ціною свого здоров’я, й іноді, на жаль, свого життя», — резюмувала Ірина Борзова.

Сергій ГОДУН