Ще один цех по розливу фальсифікованого алкоголю виявили на Вінниччині.

На цей раз у місті Ямпіль. Під час санкціонованого обшуку за адресами фігурантів кримінальної справи, правоохоронці виявили там міні-цех по розливу фальсифікованих алкогольних напоїв та тютюнові вироби без акцизних марок.

Як повідомляє Державна прикордонна служба, спільна міжвідомча група у складі прикордонників, слідчих Нацполіції Вінниччини, за процесуального керівництва Могилів-Подільської окружної прокуратури в рамках кримінального провадження викрила місце виготовлення та розливу фальсифікату.

Загалом на території приватного домоволодіння у господарській будівлі було виявлено обладнання для розливу контрафактних напоїв та спеціально обладнані ємності, шланги, перехідники, фільтри, насос, скляна тара.


У приміщенні, яке зловмисники використовували як цех, виявлено близько 500 літрів рідини з характерним запахом спирту, 100 літрів контрафактних алкогольних напоїв під маркою відомого українського бренду, 100 л алкогольних напоїв без маркування та 1100 пачок цигарок без акцизних марок.

Проводяться слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення.

Як ми уже повідомляли, у Вінниці цими днями виявили підпільний цех, який діяв у гаражному приміщенні. Щоправда, обсяг фальсифікату у ньому був значно більший.

Вадим Снігур