13 квітня на дорозі М-30 у Гайсинському районі сталася аварія за участю трьох автомобілів. За словами начальника відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУНП Олександра Тютюнника, аварія сталась поблизу с. Кунка Гайсинського району.

За попередньою інформацією, 27-річний житель Миколаївської області, водій автомобіля Ford Focus, не впорався із керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із легковиком ВАЗ 2105.

Механічних пошкоджень зазнав і автомобіль Nissan Almera під керуванням 62-річного жителя Одеської області, який їхав позаду ВАЗ 2105.

Внаслідок ДТП 76-річний водій ВАЗ 2105 та його 69-річна дружина – жителі Гайсинського району, загинули. 23-річна пасажирка Ford Focus госпіталізована до лікарні. 7-місячна дитина – пасажир Ford Focus, водій автомобіля Nissan Almera, його дружина та 7-річний пасажир не постраждали.

Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких будуть встановлені остаточні причини аварії. Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик. За цим фактом поліція розслідує провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб.

За таке правопорушення передбачене покарання – до 10 років позбавлення волі.