Співак Віталій Козловський висловився про хореографа Влада Яму, який втік з України та веселиться у США. Танцюрист отримує чимало негативних коментарів через свої вчинки.

Сам Козловський нещодавно повернувся зі сходу України, куди він їздив передавати гуманітарну допомогу для наших захисників. Співак поділився враженнями від поїздки у новому сюжеті “ЖВЛ”.

“Я був під Бахмутом, я був в Ізюмі, в якому не лишилося майже жодного будиночка вцілілого, жодного деревця, але люди якось намагаються там жити. Це жахливо, чесно”, – визнав Козловський.

Втім, він не береться засуджувати Влада Яму. Співак вважає, що ці вчинки залишаться на совісті хореографа. Хоча сам він не зміг би жити в іншій країні, коли на його батьківщині йде повномасштабна війна.

“Я його не підтримую і не відбілюю. Це його совість бути в іншій країні, це його совість відповідати за свою сім’ю. Я не знаю, що таке сьогодні бути батьком, відповідальним батьком. Я би не зміг жити в іншій країні. Все, на цьому крапка. Не на часі сьогодні закидувати каміннями своїх же людей”, – заявив Козловський.

Як відомо, хореограф Влад Яма виїхав з України до США. За словами танцюриста, він встиг виїхати 24 лютого 2022 року. Втім, хореограф Женя Кот припустив, що Яма міг покинути Україну незаконним шляхом.

Танцюриста намагалася виправдати його дружина. Вона закликала фанів не засуджувати її чоловіка, проте уникнути хейту подружжю не вдалося.

З джерел, наближених до хореографа, стало відомо, що Влад Яма більше не повернеться в Україну. Це його вибір. А люди вже все оцінили.

Вадим Снігур