Він депутат міської ради минулого скликання від «Свободи»

Його патріотична чесна і принципова позиція не завжди була вигідна місцевій владі. І як часто буває в таких випадках, з ним через місцевих бандитів поквитались – однієї ночі спалили автомобіль, припаркований біля дому.

Зрозуміло, що виконавців не знайшли, як і замовників. Представники влади зрозуміло що розвели руками – мовляв ми тут «ні при чом»…

Дмитро Уманець в перші ж дні війни став на захист України

Він вже не раз побував в найгарячіших точках фронту. Пару тижнів тому ділився фото з Бахмута, де в гаражі на нулі, поряд більше нічого не було, він з побратимами як висловився «вдруге народився».

Зрозуміло, що там, де щоденно ворог дихає тобі в спину, ще разючіше реагуєш на відео страшного садизму, які вкидає ворог, вважаючи, що цим він себе возвеличує, залякує нас чи з іншою метою.

Ось що думає про відео з відтинанням голови наш земляк-захисник:

– По-перше, не дивіться це відео. Просто не дивіться. В цьому немає ані користі, ані насолоди. Дивіться відео зі скидами на русню – там і користь, і радісно.

По-друге, не поширюйте. Ні, “хай всі знають, які вони п..дари!!!1111!” – це аргумент ї..ланський. Якщо ви шукаєте це відео, значить  вам подобається дивитись на страшну смерть українського захисника. Крапка.

По-третє, таких відео буде ще немало, вони багато їх назнімали, я впевнений. З окупованих територій, з полоненими, навіть з 14-го знайдуть, як “Брянка” живих людей (мирняк теж) електроінструментом розтинала наживо. Навчіться просто ігнорувати, як русняві погрози, хвальбу або обіцянки.

Існують кілька теорій щодо цього вкиду

Це, звісно, не виток. Це вкид. Існують кілька теорій щодо цілей цього вкиду - чи то визвати хвилю ненависті в мережі і показати її своїм чмобікам, щоб боялись здаватись, чи то показати її Заходу, щоб припинив постачання МТЗ. Я не оцінюватиму ефективність такого плану (не все, що роблять москалі, працює), але нам то не важливо - вони вкинули, щоб ми дивились, а ми не дивимось. Не витрачайте нервову енергію на лють у повсякденному житті.

Ми вмикаємо режим "Наші вашім ху..ми машуть" і на рівному газу продовжуємо

Хто воює - вбивати, хто волонтерить - постачати, хто грошики кидає - донатити. Можна трохи нажати, бо це зараз знадобиться.

З поглядом на їх поточну "all-in" гуртову мобілізацію - нам ще бігти марафон у темпі спринта. Вони вирішили, що ми видохнемось і впадемо.

Але, мальчікі, наші вашім ще більше машуть.

Якщо потрапили в полон, ваше завдання - вижити

І останнє. Якщо ви потрапили в полон, ваше завдання - вижити. Робіть, що доведеться, записуйте відео, кажіть, що скажуть, сціть в штани, повзайте на колінах - це не враховується. У всіх цивілізованих країнах є інструкція полоненим: вижити. І все.

Ну, а тварям так або інакше глина, бо вкиди таких відосиків - це, в тому числі, й прояв паніки і безвиходу.

Всіх вб'ємо - каже мій побратим Варяг, до речі, американський піхотинець. А я приєднуюсь до нього