Христос воскрес! Воістину воскрес!

Для щирої молитви та освячення пасок у храмі Святителя Миколая Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони у Великодню неділю зібралось чимало прихожан, працівників училища, а також слухачів., – повідомляє Отець В’ячеслав, який є настоятелем храму з 2019 року, провів Священну Літургію та привітав усіх присутніх з великим та світлим святом, яке несе в собі велику релігійну подію – воскресіння Ісуса Христа.

У молитві кожен із присутніх вшанував пам’ять полеглих у важких боях за Україну, молились за Перемогу і мир у державі, за наших воїнів, які стоять на варті суверенітету та цілісності з надією, що наступний Великдень буде під мирним небом, у вільній країні, а захисники будуть стояти поруч з рідними у храмах та освячувати Великодні кошики.

Тож хай це свято принесе нам усе те, про що молився сьогодні кожен українець! Хай мир і злагода панує в кожній оселі, рідні завжди будуть поруч, Господь дарує кожному довголіття, щастя, гарну долю та усім нам перемогу над усім злим!

Христос воскрес! Воскресне Україна!