– Станом на 12 годину проїзд автомобільними дорогами загального користування на Вінниччині забезпечено. Вночі на автошляхах працювали понад 200 дорожників та 212 одиниць снігоочисної техніки. На обробку доріг використано 4000 тонн піщано-соляної суміші. Техніка продовжує працювати. Стан покриття на дорогах державного значення мокрий, на дорогах місцевого значення місцями засніжений, – повідомили у прес-службі відомства.

Тим часом рятувальники декілька разів допомагали водіям, які загрузли у заметах, у Немирівському, Жмеринському та Шаргородському районах. А дорожники застерігають, що в області й надалі спостерігається ускладнення погодних умов:

– Температура коливається в межах від двох градусів тепла до двох морозу. Йтиме невеликий сніг. Шановні водії! Звертаємось до вас із проханням відмовитись від дальніх поїздок на час ускладнених погодних умов, перенести поїздки на світлу пору доби, дотримуватись безпечного інтервалу та правил дорожнього руху. Будь ласка, надавайте перевагу в русі дорожній техніці.

Фото надане прес-службою Служби автомобільних доріг в області