У болгарському місті Хасково відбувся Чотирнадцятий міжнародний конкурс з комп’ютерної графіки. Конкурс проводиться за підтримки єврокомісара з питань інновацій, досліджень, культури, освіти та молоді Марії Габріель.

Про це інформує пресслужба Вінницького національного технічного університету.

Студенти кафедри програмного забезпечення ВНТУ традиційно беруть участь в конкурсі «Творчість без меж». Якщо в попередніх конкурсах студенти отримували нагороди різного ґатунку, то нині вибороли лише золоті медалі, – йдеться у повідомленні.

Зокрема, золото отримали:

Латуша Анна, Шиндирук Вікторія, Панченко Вікторія, Станіславенко Євгеній, Стаднік Катерина, Юдін Олександр, Мазур Вадим, Романюк Михайло, Бабій Богдан.

Конкурс завершився, підтвердивши високий рівень підготовки наших студентів. Але меж досконалості й знанням не існує. Їх необхідно постійно поповнювати, використовувати власні досягнення. Хочу зазначити, що багато знати – це не тільки престижно, але і необхідно для професійного успіху, – каже доцент кафедри програмного забезпечення Вікторія Войтко.

Примітно, що серед переможців є й студенти молодших курсів.

Студенти довго готували роботи. Ми проводили прискіпливий відбір. До того ж звертали увага на сюжет, композицію, колористику та проєктивну перспективу. Тільки в гармонії цих критеріїв робота може претендувати на переможну. Під час урочистостей єврокомісар Марі Габріель подякувала українській молоді і побажала перемоги Україні, – зауважив доктор технічних наук, професор Олександр  Романюк.

Василь Головко