Батьки просять розголосу, щоб покарати вбивцю.

За словами односельців та рідних жертви, місцевий мешканець серед ночі увірвався до будинку, де жила 26-річна Ганна Чернишевська з 5-річним сином та жорстоко вбив її на очах у дитини.

Роздягнене тіло жінки знайшли у лісосмузі під Тульчином, вкрите гілками та присипане землею. Упізнати Ганну через жахливі ушкодження було важко навіть мамі.

Правоохоронці встановили підозрюваного. 28 річного жителя Тульчинського району затримано

Виявилося, що він військовий і уже був в полі зору поліції. Напередодні його судили за пограбування, він серед білого дня зірвав золотий ланцюжок із жінки. 4 квітня Тульчинський суд виніс вирок – 6 місяців за гратами. Але чомусь чоловік був на волі…

У Тульчинських групах у соцмережі впізнали затриманого. І ось що пишуть:

– Він служив на локаторній. Все в нього нормально, просто наркоман, – повідомляє Анна Трачук.

– Чув сьогодні, що хочуть йому зробити довідку з психлікарні, потрібно максимальний розголос, а то “полікують” пару років і вийде на волю як ні в чому не бувало, – пише Володимир Опалинський.

– Олександр Брацлавський, горіти тобі в пеклі! – у відчаї подруги загиблої.

Про потерпілу дівчину пишуть, що вона працювала у рентген кабінеті. Порядна і доброзичлива. Розлучена, мала стосунки з місцевим хлопцем, але їй не давав спокою цей військовий… Начебто, тієї ночі він ломився в її будинок, вона йому відчинила, щоб не розбудити дитину. А він з неї познущався і жорстоко вбив…

А ось що повідомили у поліції Вінниччини:

– За попередньою інформацією слідства, підозрюваний приїхав до потерпілої додому у селище Кирнасівку в ніч з 13 на 14 квітня. Під час спілкування між ними виникла суперечка, яка згодом переросла у конфлікт. Чоловік спочатку вдарив потерпілу по обличчю, а потім, коли вона впала на землю, почав її душити. Щоб приховати злочин, зловмисник завантажив тіло потерпілої до її ж автомобіля та вивіз на околиці Тульчина, де прикидав його землею та гіллям.

Потім відігнав автомобіль на 20 км від будинку потерпілої та Слідчі повідомили зловмисникові про підозру в умисному вбивстві. Суд обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою. Якщо вина буде доведена, то йому світить 15 років тюрми.

Мати загиблої та її чоловік просять розголосу цього злочину, оскільки вважають, що справу можуть “зам’яти”.

Ганну у селі вже поховали.

Дитина вбитої знаходиться з батьком, з малюком працюває психолог.