Чи підтримуєте ви таке публічне зізнання відомого земляка? Діліться враженнями

Війна змусила переглянути його життєві принципи. Вирішив жити тепер і зараз.

Володимир добре відомий у Вінниці. Бо тут народився і виріс, закінчив школу та вступив до медвузу, навчався там на «відмінно», а потім покинув його і надав перевагу журналістиці, вступивши до університету ім.Шевченка.

36-річний Володимир – онук екскерівника Вінницького обласного онкодиспансеру. Його мама Світлана також медик-уролог. Тітка Олена і її чоловік Володимир – власники приватного медцентру, що поряд із онкоцентром. Донедавна Володимир Шамрай також очолював Вінницький онкоцентр.

Його біологічний батько, з яким мама розлучилась ще коли Володимир був маленьким – Юрій, син Героя Радянського Союзу Михайла Рябошапки. Але Володимир не визнавав його, навіть прізвище змінив і вважав батьком вітчима.

Зрозуміло, що в Україні, де не всі розділяють одностатеві стосунки, Володимиру нелегко було публічно зізнатись у тому, що вони будуть жити разом із своїм бойфрендом.

На своїй сторінці в соцмережі Володимир Завадюк опублікував ось це фото із своїм бойфрендом

Але Володимир просить поважати його вибір: Завадюк на своїй сторінці в Instagram написав великий допис та розповів, що він змінився та став жити інакше.

«Я можу здаватися впевненою людиною, але я багато сумнівався. Війна змінила моє життя, і я абсолютно чітко усвідомлюю той факт, що жити потрібно тут і зараз. Немає більше часу відкладати щось на потім. Я впевнений, що ця історія знайома багатьом із вас. Після того, як почалася війна, я спробував почати робити те, що відкладав, тут і зараз. Вчуся долати сумніви щодня», – зізнався Завадюк.

Також він розповів, що нині мешкає разом зі своїм бойфрендом. Завадюк не приховує того, що він зустрів кохання.

«Я переїхав зі своєї улюбленої квартири, яка відтепер за блокпостами в урядовому кварталі, на більшу, разом з бойфрендом. Я почав щиро говорити про це тут. Мені нелегко було зважитись, але я це зробив. Бо це про сміливість бути собою», – зауважив продюсер.

Також Завадюк розповів, що новий сезон «Голосу країни» усіх приємно здивує. Тому він запрошує охочих на кастинг.

«Нам всім треба робити зараз те, про що ми мріяли роками. І більше нічого не відкладати на потім. Тож чекаю вас на кастингу. Знаю, що для когось це теж мрія. І нехай вона здійсниться цього року. Бо цей сезон увійде в історію. Ви поки навіть не уявляєте, що ми приготували. А розповісти, до офі­ційних релізів, не можу. Це буде дуже сміливий сезон, який зараз, як ніколи, потрібен Україні», – додав продюсер.


У коментарях фанати подякували за відвертість. Користувачі пишуть:

«Ви дуже надихаєте! Бажаю сил і кохання».

«Дякую! Дуже відверто і інтимно!»

«Це дуже круто. Я так радію за тебе. Ніколи не зупиняйся, ти приклад для дуже багатьох».

Але не всі, навіть його земляки, поділяють в Україні по­літику одностатевих шлюбів. Зокрема громадські активісти м. Вінниці та нині воїни ЗСУ Володимир Барцьось та Дмитро Уманець зробили публічні заяви, що в Україні не потрібно приймати закон про одностатеві шлюби, який має розглянути Верховна Рада.

До речі, Володимир не перший, хто зізнався, що він гомосексуал. Свого часу таку заяву зробив Кость Гнатенко, також відомий шоумен. Він, як і Володимир, із Вінниччини.

Володимир не називає імені свого бойфренда. Але ЗМІ допускають, що це може бути Артур Кулаковський.

ЗМІ допускають, що бойфрендом Володимира може бути Артур Кулаковський. Чи так це – переконаємось невдовзі

Сергій БОЙЧУК