Галина Гатчинс була вбита восени 2021 року на знімальному майданчику фільму “Іржа”.

Відомий голлівудський актор Алек Болдуїн, який у 2021 році з реквізитної зброї вбив кінооператора з України Галину Гатчинс, заявив, що рідні жінки хочуть нажитися на її смерті. Про це пише видання Daily Mail.

За даними журналістів, сестра і батьки Галини Гатчинс вимагають від Болдуїна виплати компенсації, пояснюючи, що смерть Українки відбилася на їхніх умовах життя.

Адвокат сім’ї Гатчинс Глорія Олред заявила, що якби Галина була жива, то вона б змогла перевезти своїх рідних з України в США, де ті відчували б себе безпечно. Про яку суму виплат йдеться – не повідомляється.

Актор не згоден з претензіями, тому виплачувати нічого не буде. Болдуїн заявляє, що рідні покійної кінооператорки просто хочуть нажитися на її смерті і “вводять слідство в оману”.

“Втрата дочки і сестри, безумовно, болюча за будь-яких обставин. Проте позивачі були на відстані від Галини фізично, фінансово та емоційно протягом багатьох років до її смерті. У них немає реальних підстав для позову проти відповідачів. Ця дія вводить слідство в оману”, – заявив журналістам адвокат Алека Болдуїна.

Нагадаємо, Галина Гатчинс була застрелена в жовтні 2021 року на знімальному майданчику фільму “Іржа” з реквізитної зброї. На даний момент слідство встановлює яким чином на майданчику опинився заряджений пістолет.