У Вінниці 21 квітня о 19.00 у театрі ім. Садовського відбудеться надзвичайний великий сольний концерт популярного українського співака Сергія Асафатова на підтримку ЗСУ.

Сергій майстерно грає на багатьох інструментах, є автором текстів і музики до своїх пісень. Певний час він був фронтменом і гітаристом групи Jazzforacat. Сольну кар’єру розпочав після блискучого виходу до суперфіналу телешоу «Голос країни».

Під час концерту ACAФАТОV співатиме вже відомі хіти: «Море», «Люди ідуть від людей», «Сльози», «Дякую за світанки», «Заведу кота», «Дитинство», «Дзеркало», «Туман», «Засинай», «Гарного дня», «Нові вершини» Будуть також і прем’єри. А ще – особлива атмосфера та приємні враження від оксамитового голосу співака і його талановитих пісень.

Частину коштів із продажу квитків артист передасть на підтримку Збройних сил України!

Придбати квитки на концерт можна у всіх касах «Афіша Вінниці» у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Royal pub, Вінницькій філармонії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  рок-магазині «Мобі Дік», магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), тур-клубі «Бідняжка».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь–яку точку Вінниці за тел.: (098)101 00 63, (093)101 00 63. Вартість квитка – від 290 грн.