Мова йде про об’єктів інфрастуктури на Немирівщині

Масштабну пожежу гасили підрозділи МНС.

Її спричинило попадання іранського безпілотника. Обійшлося без жертв.

Як повідомили в адміністрації Немирівської ТГ, вибух стався біля 2 год. ночі.

– Російські окупанти влучили в об’єкт критичної інфраструктури у Вінницькій області під час нічної атаки дронами-камікадзе Shahed, – повідомила керівниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк в ефірі національного марафону новин 21 квітня.

Голова Вінницькоі ОВА Сергій Борзов в Telegram підтвердив: “На жаль, в нашому регіоні є влучання в об’єкт інфраструктури, на Вінниччині. Але все ж таки більшість “Шахедів” були збиті”.

На думку експертів цією атакою росіяни полювали не просто на об’єкти інфраструктури, а й вишукували українську ППО.


Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергій Крук повідомив, що на ліквідацію наслідків нічних обстрілів Полтавщини та Вінниччині залучалися більше 150 чоловік особового складу та понад 30 одиниці техніки ДСНС. Попередньо, без жертв. На Вінниччині пожежу вже ліквідовано. На Полтавщині, станом на ранок ліквідація наслідків обстрілу триває.

Близько 10:30 глава Вінницької ОВА Сергій Борзов повідомив, що на Вінниччині було влучання в об'єкт критичної інфраструктури, після чого почалася пожежа. Він підтвердив, що обійшлося без жертв.

Немирівчани, які живуть поряд з об’єктом діляться, що полум’я було дуже високим, все палало. Але до ранку пожежники все ліквідували.

Жертв немає.

Ця ніч була пекельною для всіх. Тому що не вщухали сирени тривог. Але вранці дорослі пішли на роботу, діти - до школи.

Такі вони воєнні будні нескореної України.

Андрій Власенко