Поліція звернулася до вінничан напередодні поминальних днів. Просять уникнути масових скупчень та не ігнорувати повітряну тривогу.

— Ми розуміємо бажання вірян вшанувати пам’ять родичів, які померли, та відвідати кладовища однак, обмеження, обумовлені військовим станом, не скасовуються. Як правило, в поминальні дні на кладовища йдуть великою родиною, та цього разу закликаємо уникати масових зібрань, — звертаються до жителів області у поліції. — Враховуючи воєнний стан в Україні — максимально скоротіть час перебування на кладовищі.

У разі сигналу повітряної тривоги громадян закликають переміститись в найближчі укриття.

Біля кладовищ у посиленому режимі працюватиме поліція. Напередодні всі кладовища та прилеглі до них території обстежать, аби заходи пройшли безпечно.

Також у цілодобовому режимі працює ситуаційний центр обласної поліції, посилені слідчо-оперативні групи поліції, групи документування, кінологи та вибухотехніки.

— Ми закликаємо громадян дотримуватись обмежень, адже такі заходи націлені на безпеку людей та можливість виконання правоохоронцями поставлених завдань, — додають у поліції. — Не ігноруйте застереження, бережіть себе та свої родини!