Дизайнер з Вінниці Катерина Лукашик представила свою колекцію на міжнародному Fashion Week у канадському місті Ванкувері. Показ, у якому брали участь дизайнери зі всього світу, проходив з 12 по 16 квітня.

«На показі було багато історичних, знакових для бренду речей. Є корсети з яких я починала свій розвиток у професійній діяльності. Сукні, топи, спідниці, брюки, які були представлені, пошиті раніше, але вони не виходять з моди. Вони повністю вливаються у тандем та наче були зроблені саме для Fashion Week», – розповідає дизайнерка.

Сукні, які представлені на показі мод не продаються, дизайнер може їх тільки відтворити на замовлення клієнта.

«Кожна сукня є знаковою. Вона має історію на міжнародних конкурсах, починаючи з України. Для показу в Канаді я обрала з наших колекцій краще що у мене є для презентації нашого бренду тут. Ці зразки є історією і не продаються. Я можу лише по них відшити на замовлення», – розповідає Катерина Лукашик.

Колекція української дизайнерки отримала багато аплодисментів. А після показу в залі Катерина почула багато теплих слів на свою адресу від поціновувачів моди. Багато хто з них говорив українською, що приємно здивувало і порадувало вінничанку.

Як ми уже повідомляли, у жовтні минулого року тижні моди в Іспанії відкрили показом колекції вечірніх суконь від Катерини Лукашик. У 2016 році українська учасниця виходила на фінальний показ «Міс Всесвіт» у Японії в сукні дизайнерки з Вінниці. У Китаї на конкурсі «Міс Світу 2017», українка теж була в сукні Катерини Лукашик.

Вадим Снігур