Липівчани звернулися до компанії “Зернопродукт МХП” з проханням передати їм техніку, яка буде на балансі місцевого комунгоспу та надаватиме послуги для населення.

– Ми завжди піклуємось про ті громади, на території яких ведемо свою діяльність, – каже Володимир Прокопчук, директор ПрАТ «Зернопродукт МХП».- Із Липовецької громадою маємо вже давні і, навіть, дружні стосунки. Її очільник звернувся до нас з таким проханням і ми відгукнулися. Зараз весна – це й толоки, й прибирання та розчищення околиць доріг, долин, берегів річки. Точно знаємо: ані трактор, ані навантажувач  без роботи не стоятимуть.

Днями водії, які працюватимуть на цій техніці, отримали  документи та ключі.

– Ми щиро вдячні за таку допомогу «Зернопродутку МХП», – каже Віктор Бичков, голова Липовецької ТГ. – Я з впевненістю можу сказати, що «Зернопрдукт МХП» – це підприємство, яке постійно дбає про  громади: щомісячні податки до бюджету, вчасно виплачені кошти за оренду паїв, різні соціальні допомоги для пайовиків, постійні благодійні акції для соціальної сфери: укриття в школі, генератори для амбулаторій, вікна в дитсадку. Можна наводити безліч таких  прикладів. Мешканці громади безмежно вдячні за таку вчасну та необхідну допомогу!

Техніка забезпечить підвищення кількості та якості комунальних послуг, що надаються населенню, а також сприятиме покращенню благоустрою сіл громади.

Окрім техніки для місцевого комунгоспу, “Зернопродукт МХП” передали громаді два корівники на суму понад 10 млн. грн.  – для розширення матеріальної бази  КП «Комунсервіс».

Ці корівники не використовувалися компанією, тому там вирішили передати їх громаді.

Документи на право власності  передали представникам КП «Комунсервіс». Від тепер ці приміщення перебуватимуть на їхньому балансі.

Голова громади повідомив, що ці корівники переобладнають у  гаражі для комунальної техніки.