Вона так завела американську публіку під час концерту,  що всі кричали путін ху..ло!

Як відомо, Полякова вінничанка. Жила тут з мамою і батьком, який рано помер, по Хмельницькому шосе у приватному секторі.

Тому всі знають, коли і з ким вона навчалась і якого року народження.

Як в школі так і в музичному училищі, в ресторані «Бахус», нині не існуючому, де вона співала.

А ось її менеджери, що називається, списали їй 5 років від віку.

Але у 2022 році співачка Оля Полякова вперше зізналася в тому, що приховувала свій справжній вік – мовляв, насправді вона народилася не в 1984 році, а в 1979-му. Про це артистка розповіла в новому випуску шоу “Дорослі дівчата”, яке вона веде разом з шоувумен Машею Єфросиніною.

Полякова заявила – мовляв, розкривши правду публіці, вона вперше усвідомила свій вік. І їй це вкрай не сподобалося.


"У цьому віці, щоб бути молодим і красивим, потрібно полюбити себе в дзеркалі. Але все це фігня, коли кажуть"полюби себе і прийми таким, який ти є". Якщо у тебе зайвих 30, 25, 15 кг, у тебе зморшки, прищі, сивина, потріскані руки, розтяжки, ще щось, ти не зможеш собі сподобатися. Як би ти себе не переконувала, що "найчарівніша і приваблива". Це все дурниця. Тому в 40 років пора зробити зовнішність своєї мрії. Це абсолютно можливо", - вважає співачка.

У 2022 році співачка Оля Полякова шкодує про те, що в минулому році вперше зізналася в тому, що приховувала свій справжній вік - мовляв, насправді вона народилася не в 1984 році, а в 1979-му. про це артистка розповіла в новому випуску шоу "Дорослі дівчата", яке вона веде разом з шоувумен Машею Єфросиніною.

Полякова заявила - мовляв, розкривши правду публіці, вона вперше усвідомила свій вік. І їй це вкрай не сподобалося.

Нагадаємо, раніше Оля Полякова говорила про те, що переконана, що росіяни не хочуть дізнаватися всю реальну і криваву правду про війну, яку розв'язав їх диктатор Путін в Україні, і тому вважають за краще слухати пропаганду, яку несуть з телеекрану Ольга Скабєєва і Володимир Соловйов.

"А так їм легко жувати цю жуйку. Вони жеруть, ті люди, те, що їм в голову вкладають Соловйов, Скабеева і інша абсолютна нечисть. До речі, цих людей чітко потрібно покарати. Вони - огидні співучасники злочину, їх потрібно судити, а краще розстріляти. Скабєєву розстріляти! Соловйова розстріляти! Всіх до такої матері розстріляти!"- висловилася співачка.

До того Полякова дала благодійний концерт у Нью-Йорку. Захоплені глядачі підтримали артистку - вона настільки завела натовп, що люди були готові скандувати з нею що завгодно.

Наприклад, один з номерів Полякової відбувався на тлі напису "Stop Putin". У певний момент вона прокричала зі сцени: "Україна понад усе! Смерть ворогам! А Путін...". Глядачі негайно підхопили кричалку.

Якщо у нас і були скандали, то вони були трохи висмоктані. І так трохи вигадані. Ну щось я [ляпнула - неценз.]. Це було негарно з мого боку, не те я мала на увазі. Трохи мене підставили. Коли я неправа, я завжди перепрошую. Я попросила вибачення того ж дня. Люди повинні розуміти, що всі ці скандали, вони є трохи для розваги. Вони штучні. Ніхто не ворогує", - заспокоїла шанувальників Полякова.

Що ж стосується конкуренції між двома українськими дівами Кароль та Пояковою, то тут Оля має однозначну думку: Кароль їй не конкурентка. "Україна - така велика країна, 40 мільйонів людей. І дві співачки це дуже мало для такого великого шоубізнесу. Тому я думаю, що вистачить тронів. Їх можна поставити штук 10 і їх ще мало. Великий шоубізнес повинен бути. Нас мало. Нам потрібно, щоб у людей були гроші для того, щоб ходити на концерти. А титули, ми розберемося і якось поділимо. Нині це взагалі смішно. ... За великим рахунком, ніхто не конкурує. Якщо брати мене та Тіну, то ми дуже різні. В нас різна аудиторія. І ті люди, які ходять на Тіну Кароль, половина з них може піти на Олю Полякову, а друга половина не прийде. Ми ділимо різні аудиторії. І я гадаю, що нам усім вистачить місця. Тому прям такої конкуренції її просто не існує. А тим більше зараз, коли немає шоубізнесу", - переконана Оля Полякова.

А ось із скандал із запроданкою Анні Лорак, вона зовсім не шкодує.

Оля Полякова згадала, як посварилася зі співачкою-запроданкою Ані Лорак, коли та оголосила про тур Україною у 2021 році: Королева ночі наговорила Куєк гидот, про що анітрохи не шкодує.