Білозір зазначила, що вони з чоловіком уже понад 10 років не живуть разом.

Днями стало відомо, що 65-річна українська співачка Оксана Білозір та її 55-річний чоловік Роман Недзельський, який з початку війни пішов до ЗСУ, розлучилися. Спочатку розрив прокоментував чоловік знаменитості , тепер же це зробила сама Білозір.

Як відомо, пара була одружена 33 роки.

Виявилося, що рішення про розлучення не було спонтанним і пара більше 10 років не живе разом. Оксана Білозір наголосила, що справа не у впливі повномасштабної війни в Україні, шлюб тріщав по швал задовго до цього.

“Ми вже більше 10 років не живемо разом. Я живу в орендованому будинку, правда, всі ці роки я жила разом з його мамою та з нашим сином, а він живе у нашому спільному будинку на Дніпрі”, розповіла артистка, пише Obozrevatel.

Артистка зазначила, що вирішила подати на розлучення, бо насправді давно настав час вирішити це питання. І, за словами виконавиці, з чоловіком вони це неодноразово обговорювали.

“Роман чудово знав, і ми з ним це обговорювали. Нас розводили десь два чи три місяці. Ніхто нікуди не поспішав, ніхто жодних нахабних речей не робив. Звичайно, сам процес неприємний. Війна тут ні до чого. Це вже все було давно”, – зазначила Білозір.

При цьому пара зуміла зберегти дружні стосунки.

“Роман для мене прекрасний і надійний друг. Ми спілкуємося, діти його люблять, онуки його люблять. Те, що ми закінчили свої стосунки, – це наше особисте. Робити на цьому якийсь піар мені смішно та дивно”, – каже виконавиця.