Ледь встиг набрати оберти скандал щодо участі росіян у знімальному процесі кліпу “Honey&Мед” співачки Тіни Кароль, як артистка зробила неочікувану заяву.

Виконавиця, яка раніше стверджувала, що не знала, ніби в команді є громадяни рф та закликала не шукати в цьому зраду, прийняла рішення видалити кліп.

Про це Кароль оголосила в ефірі шоу “Сніданок”.

“Я видаляю цей кліп. Це дорого для мене. Це боляче для мене. Але ми не маємо права, тим більше вчора була Умань, ми не маємо права дозволити собі, щоб навіть так опосередковано з’являлись такі наративи…

Для мене моя репутація це все моє життя. Я співаю і працюю в цій країні. Для мене війна почалася в 2014-му році. Я давно поставила інтереси цієї країни вищі за свої. Я можу сказати “Я не знала” і кажу “я не знала”. І що далі? Який кінець? Мені просто самій огидно, що в моїй роботі є ці люди”, – сказала вона.


Нагадаємо, прем’єра кліпу "Honey&Мед" відбулася 28-го квітня; Вже за добу в соцмережах, зокрема, Telegram-каналах користувачі почали обурюватися участі росіян у зйомках кліпу Кароль. Як виявилось, вони входять до колективу продакшену Beverly.films, заснованого українцем Генрі Ліпатовим.

Раніше повідомлялось, що Тіна Кароль презентувала авторську пісню та кліп на неї під назвою "Honey & Мед".

Співачка вперше у своїй кар’єрі заспівала двома мовами в одному треку: англійською та українською.

Тіна вбачає у цьому особливу місію: завоювання світової аудиторії українською музикою.

До EP "Honey & Мед" також увійшов варіант пісні виключно українською.

Міксінг і мастеринг треку робив володар 16 премій "Grammy" Джейсен Джошуа, відомий за роботами з Бейонсе, Джастіном Бібером, Мераєю Кері, Джастіном Тімберлейком, Jay-Z, Крісом Брауном, Ріанною та іншими .

Над аранжуванням працювала українська команда музикантів. Саундпродюсером, автором музики та слів є сама Кароль.

А ось потім і виплив цей скандал.

Зйомки кліпу відбувалися у Лос-Анджелесі. Режисером став українець Генрі Ліпатов, відомий роботами для Емінема, Дженіфер Лопес, Азеалії Банкс, 50 Cent, Кріса Брауна, Linkin Park тощо.