Мабуть вперше в шоу-бізнесі дві пари друзів потім розлучились одночасно і обмінялись партнерами

28-го квітня рестораторка й дизайнерка Даша Кацуріна відзначає своє 28-річчя.

З цієї нагоди бойфренд Даші, співак Володимир Дантес, екс-чоловік Дорофеевої, який досить рідко коментує їхні відносини, привітав кохану із її важливим днем.

“Даша, з днем народження. У нас майже немає спільних світлин. Це селфі зроблено влітку, коли ти поїхала зі мною вперше на концерт. І як ти знаєш, разом ми дуже погано фотографуємось. Але в цьому і є якась наша особливість… у нас немає часу на це. Ми намагаємось насолодитись один одним і прожити ці хвилини якомога якісніше. Я тебе сильно кохаю»,  – йдеться у привітанні музиканта.

Як відомо, у 2022-му Володимир Дантес розлучився зі співачкою Надею Дорофєєвою після 7 років шлюбу. Незабаром після цього, публічно оголосили про розлучення також Даша та її тодішній чоловік, ресторатор Міша Кацурін.

Через кілька місяців Дорофєєва підтвердила свої стосунки з Кацуріним. А у вересні 2022-го про свій роман оголосили також Вова й Даша.

Нагадаємо, раніше в ексклюзивному інтерв’ю TabloID Дантес розповів, як за рік змінилося його коло спілкування. Він також пояснив, чому не хоче виставляти на показ теперішні відносини з Кацуріною.