Екс-співробітник КДБ СРСР і Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Жирнов заявив, що головна слабкість кремлівського диктатора Володимира Путіна полягає у тому, що він не дуже любить жінок.

Експерт розповів 24 каналу про інтимну дружбу Путіна з відомим музикантом Сергієм Ролдугіним: “Коли Ролдугін пішов служити в армію, Путін приїжджав на своєму Запорожці у частину, Ролдугін перелазив через огорожу казарми, вони сідали в авто, ганяли по Ленінграду, співали пісні. Там була прекрасна романтика”.

За словами Жирнова, коли дружина Путіна Людмила була вагітною, він не з нею спілкувався, а з Ролдугіним гуляв, і тому його навіть не взяли у зовнішню розвідку. Зазначається, що якось Путіну не сподобалося, що люди їх з Ролдугіним сприйняли за подружню пару. За словами Жирнова, Путін поліз у бійку, в якій йому зламали руку.

“Це один з варіантів, там ще достатньо. Наприклад, з Дмитром Медведєвим, якого Путін завербував, коли той був молоденьким викладачем. Чим вони там займалися – ми не знаємо. Але чомусь саме цьому Медведєву Путін довірив гріти собі трон з 2008 по 2012 рік”. – заявив екс-агент КДБ.

Коханку Путіна, російську екс-гімнастку Аліну Кабаєву Жирнов назвав прикриттям і “гаманцем” – на неї записано величезну кількість нерухомості та грошей. Загальний статок диктатора може оцінюватись в 250 мільярдів доларів.

Вадим Снігур