Прихильники «руского міра», адепти московського патіархату і делеговані ОПЗЖ!

І ось ці люди та ім подібні зараз чи не в кожному районі роблять місцеві контрреволюції.

Скуповують депутатів у більшість для дерибану землі! А тих, хто не погоджується на договорняки босів із продажних партій – виключають із партій!

До уваги СБУ – перевірити на коллаборацію та зраду варто не лише ось ці комісії, а хто дав команду усувати патріотичних депутатів та голів від влади!

До уваги ДБР та НАБУ – негайно перевірте ці шарашкині контори, які називають себе партіями! Бо ж на місцях осколків  заборонених партій та тих, хто торгував країною, землею та незалежністю, як бачите достатньо.

Зараз в кожній ОТГ продажні нардепи та партії створюють під себе більшість та прагнуть реваншу казнокрадів, щоб роздерибанити землю, яка ще залишилась!

Поспішають так, бо знають, коли повернуться воїни з війни; земля буде потрібна ім! А зараз можна собі нахвататись! Куди дивиться правоохоронна система?

Ось вам приклад – Оратівщина, Бершадщина, та чи не кожна громада області! Вивчайте це питання та дійте!

Щоб п’ята колона не увіп‘яла ніж у спину Україні!

Ось як прокоментувала події, які відбувались в Оратові голова ТГ Галина Лошак:

УВАГА ДЛЯ ВІДПОВІДНИХ ОРГАНІВ. Наташа Іванченко – член Оратівської територіальної виборчої комісії сьогодні заявила, що їй байдуже, що прийде « руській мір»!

Оксана Шевчук – яра прихильниця моськовського патріархату, секретар комісії! Ганна Барська, раніше заходила у комісію від ОПЗЖ. Зараз – голова комісії! Ось такі члени хочуть позбавити депутатства патріотів Саліїв!!!

Робімо висновки! Діймо, бо нам не пробачать цього наші Герої!!!

На 12 годину у них не було кворуму.

Засідання продовжать сьогодні на 19 год.

З огляду на такі заяви, прошу усіх свідомих членів комісії – ігнорувати сьогоднішнє засідання до заміни « калаборантів» у Оратівській територіальній виборчій комісії!

Це позор, сором для всіє Оратівщини!!!

Відео:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0gz7MvGvTnRVsBS7y9xMnWVdjbtvVdK9TJ6Uk1QTXe8bdVPh6kA5Gn6HE6XtR85bpl&id=100023443455518

Андрій Власенко