З 25 до 29 квітня Калинів­ський технологічний фаховий коледж радо зустрічав майбутніх вступників та їхніх батьків.

Дні гостинності – традиційний захід для нашого закладу освіти, де для учнів шкіл викладачами проводяться екскурсії, майстер-класи, а студенти демонструють свої таланти.

Родзинкою Днів гостинності став FASHION DAY КТФК — це була справжня феєрія краси та моди. До нас завітав видатний український дизайнер одягу Олександр Очеретний – випускник 1998 року спеціальності «Моделювання та конструювання виробів народного вжитку». Закінчивши коледж, Олександр продовжує навчання в Хмельницькому національному університеті, працює в студентському Будинку моди, створює колекції та здобуває свої перші перемоги. А згодом він засновує власне ательє «Alexandr Ocheretny», основний напрямок і стиль якого – Pret-a-porte de lux. Одяг, виготовлений в авторському ательє, продається не лише в Україні, а й за її межами. Лариса Крушельницька, викладачка моделювання одягу, згадує: «Олександр був дуже творчим студентом. Креативний підхід до розробки моделей одягу, наполегливість та працьовитість вирізняли його з-поміж інших. Я завжди вірила в його талант і знала, що він стане успішним та відомим дизайнером».

Олександр Очеретний представив свою колекцію «Liberty» та поділився досвідом зі студентами коледжу й майбутніми вступниками, як стати видатним, популярним, затребуваним дизайнером. Він зауважив, що ази майстерності своєї професії він отримав у стінах Калинівського технологічного фахового коледжу. Також з Олександром Очеретним до нас завітала його одногрупниця, головний конструктор Лариса Василенко, яка втілює його творчі ідеї протягом 25 років.

Лариса Василенко, Олександр Очеретний, Руслан Будяк, Валентина Грибовченко, Діана Ковальська

Діана Ковальська, випускниця 2018 року спеціальності «Дизайн одягу», презентувала дві колекції – «Хвиля спокуси» та «The magic of timeless life». Вона стала фіналісткою всеукраїнського конкурсу молодих дизайнерів «Погляд у майбутнє», що відбувся в рамках Ukrainian Fashion Week-2020. Діана з глибокою теплотою згадує студентські роки: «Коледж – це місце, де ти здобудеш міцні професійні знання та навички».

Присутні мали можливість помилуватися красою та різноманітністю вишиванок, розроблених підприємством «Стиль», дизайнеркою на якому працює наша випускниця 2008 року спеціальності «Дизайн одягу» Валентина Грибовченко. Валентина переконана, що знання й практичні навички, які вона здобула в коледжі, допомогли їй реалізувати себе як дизайнера вишивки.

На FASHION DAY КТФК були представлені колекції одягу й наших студентів: «Мережева спектораль», «Акценти сьогодення», «Український колорит», «Незламна». Віримо, що їхні перемоги ще попереду.

Колекція студії мод КТФК «Мережева спектораль»

На завершення дійства в.о. директора коледжу Руслан Будяк вручив подяки талановитим випускникам. Руслан Володимирович звернувся до майбутніх вступників, ознайомив з матеріально-технічною базою, добрими традиціями, що вже склалися в закладі освіти. Також наголосив на високому рівні фахової підготовки за всіма освітніми програмами, інноваціях, що впроваджуються в освітній процес, розповів про цікаве студентське життя у стінах закладу та про відкриття нових спеціальностей.

Чекаємо на поповнення рядів майбутніх першокурсників, які приєднаються до великої дружної студентської родини КТФК.

Наші спеціальності:

022 Дизайн

– Перукарське мистецтво та декоративна косметика

– Дизайн одягу

071 Облік і оподаткування

072 Фінанси, банківська справа та страхування

133 Галузеве машинобудування

141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка

– Технічний сервіс та діагностика електроустаткування транспортних засобів

– Обслуговування та ремонт електропобутової техніки

182 -Технології легкої промисловості

– Комп’ютерне проєктування та технології в галузі

– Швейне виробництво

Тел.: 068- 681-68-86, 096- 142-02-47, 099- 128-82-08.

Наша адреса: 22400, м. Калинівка, Вінницька обл., вул. Маяковського, 29. Коледж має зручне транспортне сполучення з Вінницею (20 хвилин).