На Вінниччині з робочим візитом побували представники  Національної служби здоров’я України. Про це повідомили у департаменті охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА.

Представники НСЗУ подивилися як реалізовуються пакети НСЗУ в обласній дитячій клінічній лікарні та обласній клінічній лікарні ім. М. Пирогова.

Директорка Центрального міжрегіонального департаменту НСЗУ Алла Горбатюк відзначила, що візити у медичні заклади консультативні.  Тому, дали ряд рекомендацій лікарям і керівництву на що варто звернути увагу, аби вдосконалити роботу.

– Ці заклади законтрактовані з НСЗУ, тому пацієнти мають чітко знати, за що уже заплатила держава. Важливо, щоб медичні заклади та лікарі змінювалися, комунікували зі своїми пацієнтами. Законтрактовані заклади мають чітко виконувати умови договорів, – відзначила Алла Горбатюк.

Директорка департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА Ольга Задорожна наголосила, що усі спільно мають працювати на користь пацієнта.

– Хочу подякувати пані Аллі за чіткі рекомендації та конструктивну співпрацю. Медицина розвивається, попри повномасштабну війну НСЗУ продовжує фінансувати медичні заклади. Тому, усі ми маємо докласти максимум зусиль, щоб пацієнти були обізнані й отримували професійну та якісну медичну допомогу, – додала Ольга Задорожна.