Хочу долучитися до обговорення статті «У нашому коледжі — інтриги». Навчаючись у школі, моя донька мріяла вступити в коледж, поглибити свої знання, особливо з хімії. Раділи вступу до коледжу, а ще більше тому, що хімію буде читати Петро Несторович. Але, як виявилось, яка там радість, учитель на уроках майже не бував, на заміну приходила Марія Михайлівна, яка взагалі нічого не пояснювала, давала завдання для самостійної роботи, а сама зникала з аудиторії на тривалий час. Але що тут скажеш, вона навіть власні уроки не проводила, не те що заміну. Заради справедливості скажу, що оцінки у всіх студентів були високі, щоб не було жодних запитань і незадоволення серед студентів. Але ж ми не за оцінками прийшли в коледж, а за знаннями!

Дуже прикро, але втрачає коледж своє славне ім’я, свій імідж, свою колишню славу на всю Вінниччину та далеко за її межами. А яка була гордість, коли в невеличкому місті відкрили навчальний заклад, зі шкіл міста перевели кращих учителів з досвідом роботи, з високими знаннями, працьовитістю, педагогічною майстерністю, толерантністю. За останні роки просто знищили хороших, досвідчених, людяних Педагогів з великої букви, не дали можливості працювати. Не вистачило мудрості у керівництва.

У коледжі процвітають корупція, хабарництво, нашіптування, цькування одне одного — це знають всі. Бар — маленьке місто, але ті, хто за це відповідає у «верхах», закривають на все очі.

А тепер кожна мати задумається, чи варто свою дитину відправляти на навчання в заклад, де навіть керівництво думає лише про свої власні інтереси, а не про рівень навчання і викладання?!

Колишня студентка і мати випускниці коледжу