Під цим наказом, оприлюдненим на сайті єпархії МП люди дякують священнику Ігорю Миронову за принципову позицію! За те, що разом із прихожанами церкви вибрав Бога, а не московитський феесбешний осередок.

Закликають інших священників наслідувати приклад цього клірика.

Його підтримав і житель цього села, колишній староста Юрій Мельник:

Ігор Миронов, як показав його нещодавній мужній вчинок, справжній патріот України, справжній УКРАЇНЕЦЬ та священник від Бога.

А хто такий цей варсонофій? Головний  КаГеБешний піп московитської неканонічної церкви (з вкраденим у Київської Русі томосом) у Вінниччині? Коли вже цього попа з кацапським паспортом відправлять до московії (бажано до сибіру, на соловки).  Бо воно і тут у в’язниці не потрібне, щоб на нього гроші українського народу витрачати.

І воно ще тявкає, щось там підписує, якусь там “фількіну грамоту”…

Бери чємодан (валізу) та пиз..уй до свого “падєльніка” кіріла та убивці усіх часів та народів, ката українського народу карлика капутіна. Будеш там свої “фількині грамоти” підписувати, якщо тобі дадуть. От наволоч. Щоб ти здохло капутінське чмо.

Ігору Миронову – повага та підтримка.

Слава Україні!

А московія має бути зруйнована, – не підбирає слів Юрій.

Щоправда декілька зомбі лякають його карою гієнною. Напевно вже зовсім зомбі.

Бо лякати когось може лише Бог! А ось любити ближнього як самого себе мають вони.

Але цього їхні фарисеї їм не втукмачили.

І взагалі, скільки ще ці московитські, заборонені на Вінниччині блазні будуть так войовниче себе вести?

Що за анафеми? Двадцять перше століття! Ну перейшов чоловік служити в другу церкву, до речі з Томосом, а не майже секту. І що?!

Припиняйте це середньовіччя! Скоро всі там будуть – крім слуг гебістів та агентури в рясах! А МП буде заборонена в Україні – розмірковують читачі. Ви також можете поділитись своїми думками

Андрій Власенко