Що з ним сталося?

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко по закінченні військового параду, влаштованого у Москві російським диктатором Володимиром Путіним, негайно повернувся в Мінськ, не чекаючи завершення всіх урочистостей.

Як свідчать фото, на самому параді у Лукашенка була перев′язана рука. Пізніше стало відомо, що Лукашенко везли автотранспортом й на церемонію покладання квітів в Олександрівському саду.

Лукашенко таки прибув до Мінська, де взяв участь в урочистостях до 9 травня.

Білоруському диктатору Олександру Лукашенку стало погано під час параду Перемоги в Москві 9 травня 2023 року. Не було його і на званому обіді у Путіна.

Білоруське видання “Хартия 97%” зазначає, що Лукашенко приїхав до Москви напередодні святкувань до 9 травня вже хворим. Ще в Мінську, 5 травня, спілкуючись зі своїми підлеглими, диктатор сильно захрип і ледь вів після цього промову.

Після приїзду в Москву Лукашенко, судячи зі знімків і відео, теж нездужав. Білоруський кровопивця, похрамуючи, тягнувся у хвості запрошених гостей на Красній площі.

Окремо журналісти помітили, що права рука Лукашенка на параді в Москві 9 травня була перебинтована. Такі сліди зазвичай залишає катетер після крапельниць.

Після параду Лукашенко не зміг пройти і 300 метрів, щоб покласти вінок до Могили Невідомого Солдата. На одному з кадрів пропагандистів добре видно, як кульгавого диктатора швидко підхоплюють співробітники ФСО і садять в електроавтомобіль.

Як пише російський Telegram “BRIEF”, на який посилається український журналіст Денис Казанський, Лукашенко себе погано почував, йому надали бригаду лікарів. “Він скасував всі зустрічі, під крапельницею”, – повідомило джерело BRIEF.