Поліція порушила кримінальне провадження. Захиститися за жінок, одна з них – донька військового з фронту, обіцяють активісти “Дорожнього контролю”.

Ось що повідомив керівник вінницької ГО “Дорожній контроль” Володимир Затайдух:

– Військовослужбовець, який захищає нашу країну на сході (в найгарячішій точці) придбав своїй донці авто, на якому вона приїхала забрати свою подругу з дитиною і наштовхнулася на ось таку ситуацію, – повідомляє Затайдух і поширює відео, де чоловік заскакує на машину і біжить по ній. На іншому відео він же погрожує жінці з дитиною.

Ось що далі про ці події пише Затайдух:

– Не важливо хто ти, при якій посаді, скільки в тебе коштів, але вчиняти такі дії відносно двох дівчат і дитини, які були в авто, – це переступає всі кордони.

Чи ви думаєте , якщо батька даної дівчини немає поряд, то за неї немає кому постояти? – обурений активіст. Він просить поліцію Вінницької області  взяти на особливий контроль дану справу.

У коментарях вінничани одразу впізнали на відео відомого спортсмена – Едуарда Михайлова

Відомо, що він голова Вінницького міського спортивного товариства “Спартак”. Свою участь у цьому конфлікті спортсмен поки так коментує:

– У машині знаходився мій син, інформація недостовірна. Наразі у відрядженні. Юристи опрацьовують інформацію “Дорожнього Контролю” і готують позов до суду за наклеп, – написав у коментарях Едуард Михайлов.

А ось що повідомили з цього приводу у поліції Вінниччини:

За фактом хуліганських дій відносно вінничанки поліцією розслідується кримінальне провадження.

– 12 травня у соціальній мережі оприлюднено відео, на якому чоловік з хуліганських спонукань пошкодив автомобіль вінничанки, – йдеться у повідомленні.

За словами начальника Вінницького районного управління поліції Віталія Курчика, після оприлюднення відео у соціальних мережах поліція негайно розпочала перевірку, під час якої з’ясувалось, що подія сталась ще 6 травня.

Чоловік вискочив на автомобіль жінки та пошкодив його.

Поліцейські встановили порушника. Ним виявився 37-річний житель обласного центру.

Правоохоронці провели невідкладні слідчі дії, опитали свідків та очевидців події.

Слідчим відділом Вінницького райуправління відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років. Досудове розслідування триває.

Готові вислухати усі точки зору.

Фото та відео – Дорожний Контроль Вінниця

Каріна Маєвська