Екстрасенс Макс Гордєєв в інтерв’ю УНІАН розповів, що чекає на Україну влітку, чи вдасться ЗСУ звільнити окуповані території, коли на нашій землі не залишиться жодного окупанта та коли помре Путін.

Максе, що чекає на Україну влітку?

Буде дуже багато різних воєнних операцій. У цей період дуже активно працюватимуть ЗСУ. На даний час я бачу по картах активність, силу і енергію. Це дуже класно.

Також я завжди казав, що нашим покровителем є Ярило – бог Сонця. тому чим більше ми наближуватимемося до літа, тим більше у нас буде сили і енергії для того, щоб перемагати.

Бачу, що незабаром окупанти тікатимуть з України. Ми почнемо рухатися вперед, активно звільняти наші території та забирати те, що нам належить.

Які міста Росія продовжить обстрілювати у червні?

Окупанти планують обстріли, але вони не будуть такими глобальними, як зараз. Проте вони все одно будуть сильними. Бачу, що обстрілюватимуть південь. Небезпека є і для центра – Київ, Чернігів, Суми, Вінниця. Ці міста у червні, на жаль, найактивніше можуть “отримувати” від Росії.

Але наразі Росія повторює сценарій, за яким діяла торік. Можуть бути обстріли у ті дні, у які були в 2022 році. Але сподіваюся, що скоро вони зрозуміють, що у цьому немає сенсу і почнуть тікати з нашої країни.

Перша половина червня буде у боях. Найактивніші бої починаються вже зараз, вони тільки збільшуватимуться. Саме зараз варто бути дуже обережними. Друга половина місяця також не буде легкою. Але не варто нічого боятися.

Чи можуть бути теракти найближчим часом?

Будуть. Росіяни зходитимуть з глузду після нашого контрнаступу. Путін хоче знову і знову налякати українців. Він бажає, аби ми здалися. Однак цього не буде, тому він продовжить бомбити наші міста. Проте варто розуміти, що сила ППО настільки правильно енергетично сформована, що все буде добре.

Яка ситуація буде на фронті?

Перша карта, яка мені випала – Фенікс. Це міфічний птах, який з попелу перероджується у щось велике. Тобто саме з попелу підійметься енергія. Це говорить про те, що на фронті буде поповнення війска, зброї і віри. Наразі ми бачимо, що відбуваються позитивні дії. На фронті ситуація покращується.

Все це розуміють росіяни. Зараз вони думають, як відступити від наших кордонів. Найкращий варіант для окупантів – скласти зброю і тікати. Більш того, Фенікс символізує українську армію, яка вже готова знищувати ворога, навіть не беручи його в полон.

Чи вдасться ЗСУ влітку звільнити окуповані території?

Я не можу сказати, що ми все звільнемо влітку. Однак може бути звільнено велике місто, наприклад, Бахмут. Це не стовідсотково, але така вірогідність є. Також влітку буде дуже багато змін на фронті, які сприятимуть цьому.

А коли ми повернемо Крим?

Це буде в кінці літа та на початку осені. Буде якась масована атака, влучення, боротьба. Так просто нам не віддадуть Крим. Нам потрібно його забирати силою. Наразі треба повернути окуповані міста, а Крим буде вишенькою на торті. Ми повернемо його, але наприкінці війни. Треба чекати 2-3 роки. Але варто розуміти, що все одно всі території належатимуть Україні.

Ще хочу сказати, що для того, щоб енергетично роз’єднати Україну з Росією, варто звернути увагу на Керченський міст. Випадає карта, яка символізує його підрив. Бачу, що буде багато смертей біля нього. За Крим буде битва, і вона буде жорстокою. Росіянам буде “п’ята точка”.

Коли окупанти почнуть відступати?

Літо дасть нам дуже класну енергетику чогось нового – історії, енергії і сили. Буде переродження. Проте активний відступ окупантів буде не раніше наступного року. Поки я не бачу якихось переможних подій у 2023 році. Але цього року Україна пройде активну фазу війни. Це стовідсотково.

Що буде з економікою України? Чи зростуть ціни?

Ми всі розуміємо, у якої стані зараз перебуває наша країна. Війна забирає всі сили. Тому літо буде складним для багатьох у фінансовому плані. Але раніше я казав, що класним буде кінець літа. Є сильна енергія землі, тому вона цього року буде дуже плодовитою. З голоду ми не помремо.

Що чекає на Росію? Які дні для неї найнебезпечніші?

В першу чергу випали карти “Вдова” і “Смерть”. Ситуація там критична у економічному, фізичному і психо-емоційному плані. Хочу запевнити всіх, що “корона” Росії падає. Цей процес викличе збій у росіян. Все життя вони вірили у своїх царів і були впевнені, що у них могутня держава, тому зараз їм важко усвідомити, що це не так. Україна поставить на коліна Росію.

До цього росіяни вважали українців “руськими сєлюками”. Але на даний час ми бачимо, що це не так. Росія падає, розлітається. Кожен день для країни-агресора небезпечний. Чим далі – тим гірше.

Коли помре Путін?

Поки я не бачу його смерті, проте бачу його страждання. Те, що зробив Путін, він має відчути на собі, все це пережити перед тим, як трансформується в ще гіршу “оболонку”. На нього чекає пекло. Однак хочу сказати, що паранойя цієї людини починає її з’їдати. У нього є багато проблем зі здоров’я, він у депресивному стані, багато чого боїться.

Більш того, Путін дуже боїться смерті. Він намагається “причепитися” до цього світу. Однак це бажання вже дуже погано на нього впливає. Він сходить з глузду. Його смерть буде для нього дуже болісною.

Але найбільший страх Путіна – поразка у війні. І найжахливішим для нього буде побачити цю поразку. Тому перемога України поставить крапку у його енергії, здоров’ї і житті. Всесвіт не просто так його тримає, бо йому треба побачити, що Україна перемогла.