Про це повідомив автор петиції про перейменування школи Роман Костишин

-Дуже приємно що піднявши розголос та заручившись підтримкою ЗМІ, ГО та депутатів, ми досягли результату та головної цілі, не дивлячись на резонансну петицію ! Це круто, ми всі молодці !

Голосування за перейменування винесуть на серпневу сесію Вінницька міська рада. Депутати ви знаєте за що голосувати !

Так сьогодні о 15:30 вирішили на засіданні топоніміки .

Звісно, ж дуже прикро, що ми так і не отримали підтримку від директора ліцею. Навпаки, вона вставляла нам палки в колеса. Тому боротися за перейменування вийшло важче, ніж я очікував. А вчителі з її подачі побачили в мені звіра та ворога – дико! Підтримати її вирішила лише одна людина. Це було на початку конфлікту і я не виставляв її, не вважав за потрібне. Але згодом дізнався, що це виявляється кума директорки школи. І от нещодавно вона видалила усі повідомлення та кинула мене в блок. Та скріншоти «не горять». В коментах залишу скріни, як «вчитель» переходить на особистості та ставить «діагнози».

За останні дні на мене вийшло троє вчителів, які поділилися цікавою інформацією. Мою ініціативу основна частина колективу підтримує! За час правління такого керівника по своїй волі або «довели» звільнилось – увага ! – 30 педагогів ! Це жесть! Я послухав і як вчителів називають ідіотами на учительских зібраннях, яке місце вже намічене в департаменті та який вчитель англійської має приміряти крісло директора.

Друзі, вчителі, якщо вам є що додати – не бійтесь. Можете звернутись у приват. Анонімність гарантуємо.  Буду вдячний за будь-яку інформацію. Якщо потрібно я приїду до кожного батька/вчителя і зберу підписи. Не потрібно боятись не допрацювати до пенсії , ви українці! Горді та сильні, цьому можна поставити крапку , але я маю бачити бажання.

Прошу ЗМІ та активістів максимальний розголос нашої і моєї особисто чергової перемоги та інціативи з перейменування Вінницький ліцей 4 ім Д. І. Менделєєва!