Відбір проходитиме за адресою Соборна, 8. Студія PUDRA (МА PRINCESS). Для кастингу потрібно бути одягненим у стилі «smart casual», мати з собою змінне взуття, для дівчаток – розпущене волосся. Процедура відбору наступна: заповнення анкети та ознайомлення із умовами участі в показі; далі учасникам необхідно буде продефілювати перед членами журі, а також фотограф зробить 2 фото дитини: портрет та повний зріст.

На кастингу будуть присутні спеціальні гості, які мають безпосереднє відношення до індустрії моди: дизайнери, стилісти, фотографи.

Участь можуть брати всі охочі дівчатка та хлопчики віком від 5 до 14 років, як з Вінниці, так і з Вінницької області. Крім того, за словами організаторів, вже є чимало дітей з Києва, які хочуть приїхати на показ в якості учасників, тому цього року Kids Fashion Days має всі шанси вийти із міського рівня на всеукраїнський.

Сам показ заплановано на 31 березня. Дитяча модельна агенція PRINCESS – організатори події – запевняють, що цьогоріч прагнуть зруйнувати всі стереотипи щодо проведення подібних заходів, а тому обіцяють багато сюрпризів. Зокрема, головною родзинкою показу стане його незвичайне та дуже оригінальне місце проведення, яке поки що тримають в секреті. Крім того, на модне шоу зі своїми новими колекціями будуть запрошені відомі дизайнери та популярні бренди зі всієї України. Тому для усіх палких модників та модниць нашого міста це чудова нагода познайомитись із новими трендами, модними фішками та свіжими цікавими ідеями.

Щодо розважальної програми, то на гостей очікує маса яскравих номерів та конкурсів, зокрема: виступи відомих артистів, шоу творчих дитячих колективів, розіграші цінних призів та подарунків.

Vinnytsia Kids Fashion Days буде проводитись вже вдруге. Вперше показ відбувся в жовтні 2017 року в ресторані Johnny Raw. Тоді свої колекції одягу презентували 11 дизайнерів з різних міст України. На модний подіум вийшло близько 100 дітей. Спеціальним гостем показу стала володарка титулу «Найкрасивіша жінка планети 2017» – Юліана Короченцева.