Виконавці бальних танців з Вінниці Антон Мазуренко та Діана Комаренко стали фіналістами Чеппіонату Світу У Великобританії. Вони – вихованці клубу Грація к.з. ВМПДЮ ім. Л.Ратушної.

Вперше за всю історію бального танцю міста Вінниці Антон і Діана стали фіналістами The Open Worlds Blackpool у категорії Junior Under 16/ Европейська Програма, тим самим, великими літерами вписали наше місто у світовий танцювальний рейтинг.

Денис Гладкий перший тренер з Вінниці, який зміг створити пару такого рівня, і підготувати вихованців до цих змагань. Щорічно, цей один із найпопулярніших та найпрестижніших турнірів у світі бального танцю який проходить у курортному місті Blackpool (Великобританія) на березі Ірландського моря.

На цих змаганнях завжди танцюють легендарні пари світу. Ці змагання – подія світового масштабу. Знаменитий оркестр, шикарна зала та нереальна атмосфера! На цей найкрасивіший та найелегантніший танцювальний турнір кожного року з’їжджаються найкращі та найсильніші пари світу.

За цей танцювальний сезон вінницька пара 8 раз змагалась за кордоном на міжнародних змаганнях (Голандія, Польща, Великобританія, Молдова) та взяла участь у восьми всеукраїнських змаганнях. За цей період танцюристи стали Срібними призерами чемпіонату України, двічі Срібними призерами міжнародних змагань у Молдові, Бронзовими призерами Міжнародних змагань у Польщі. На даний момент Антон і Діана готуються до чемпіонату Європи який відбудеться у кінці червня у Варшаві.

Вітаємо! Бажаємо нових перемог.

Вадим Снігур