Загальні втрати за операцію склали дві особи загиблими та 10 пораненими

В цілому, операція російських партизанів у Грайворонському районі Бєлгородської області РФ пройшла успішно. Таку заяву зробив представник легіону «Cвобода Росії» боєць з позивним «Цезар».

«Наша боротьба продовжується. Операція в Грайворонському районі пройшла успішно і її мети було досягнуто. Противник розгромлений, частина ганебно бігла; ми «затрофеїли» велику кількість техніки та взяли полонених», – йдеться у повідомленні.

Партизан повідомив, що його підрозділ прийде знову та закликав Бєлгород, Брянськ, Курськ, Вороніж, Ростов та Москву чекати на них. «У Бєлгородській області ми стали свідками безпринципності та жорстокості путінських військ: поки легіонери проходили населені пункти, не чіпаючи місцевих жителів, ствольна артилерія та авіація ЗС РФ працювала у своїх мирних містах», – заявили військові.


За їх словами, вони довели, що путінські війська виявилися зовсім не готові до організованого опору росіян і готові стерти з землі свої ж міста та села, щоб не показати слабину.

Також бійці додали, що ЗС РФ деморалізовані та непідготовлені. Вони практично не чинили опору, попри велику чисельну перевагу. Легіон «Свобода Росії» та «РДК» використовували техніку, яку свого часу армія РФ відібрала у ЗСУ під Бахмутом. Бійці успішно «перетрофеїли» цю техніку та повернули її назад.

За словами «Цезаря», загальні втрати за операцію склали дві особи загиблими та 10 пораненими. Як ми уже повідомляли, українська розвідка розвінчала заяви РФ про великі втрати серед добровольців у Бєлгороді.

Нагадаємо, що 22 травня, бійці «Російського добровольчого корпусу» й легіону «Свобода Росії» заявили про початок операції у прикордонних районах Бєлгородської області.

Сергій Бойчук