На оплату праці керівництва Вінницької міської ради у 2022 році з бюджету пішло понад 3 мільйони 500 тисяч гривень

Тільки на заробітну плату очільника міськради витратили трохи більше як 583 тисячі гривень.

Відповідну інформацію журналісти отримали у відповідь на інформаційний запит.

Очільнику міста Сергію Моргунову минулого року загалом нарахували 583 тисячі гривень. В середньому він отримував майже 50 тисяч щомісячно.

Заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний у 2022 році в середньому отримував трохи більше як 37 тисяч гривень на місяць.

Ще один заступник голови міста Микола Форманюк минулого року за свою працю отримав понад 478 тисяч гривень. Середньомісячна заробітна плата чиновника у 2022 році склала майже 40 тисяч.

Сергій Тимощук на посаді заступника міського голови минулого року отримав навіть більшу заробітну плату, ніж сам очільник Вінниці. За 12 місяців роботи йому нарахували понад 793 тисячі гривень. Таким чином в середньому чиновник заробляв понад 66 тисяч гривень щомісячно.

Галина Якубович – ще одна заступниця  Моргунова. За свою працю у 2022 році їй нарахували майже 622 тисячі гривень. В середньому за місяць пані Галина отримувала трохи менше як 52 тисячі.

На посаді заступника міського голови Сергію Матусяку минулого року вдалось заробити понад 592 тисячі гривень. В середньому за рік роботи він отримував майже 50 тисяч гривень щомісячно.

ІА “Конкурент”