УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

МОРГУНОВУ Сергію Анатолійовичу,
який займає посаду Вінницького міського голови,
Вінницька міська рада
21050, м. Вінниця, вул. Соборна, 59

Управління Служби безпеки України у
Вінницькій області
ПАХНЮКУ Володимиру Васильовичу
21050, м. Вінниця, вул. Грушевського, 27

Вінницька обласна рада
ОЛІЙНИКУ Анатолію Дмитровичу
21050, м. Вінниця, вул. Соборна, 70

Вінницька обласна Державна адміністрація
КОРОВІЮ Валерію Вікторовичу
21050, м. Вінниця, вул. Соборна, 70

Начальнику ГУ НП у Вінницькій області
ПЕДОСУ Юрію Володимировичу
м. Вінниця, вул. Театральна, 10

Прокурору Вінницької області
СОКОЛОВОМУ В’ячеславу Петровичу
21050, м. Вінниця, вул. Монастирська, 33

РЕЗОЛЮЦІЯ

Вінницького міського «ВІЧЕ», Вінницького обласного громадсько-політичного об’єднання «Український Дім», Координаційної рад и«Вінниччини», Громадської організації «Рада Майданів Вінниччини», щодо протизаконних, протиправних та злочинних дій МОРГУНОВА Сергія Анатолійовича – особи. яка тимчасово займає посаду Вінницького міського голови!

Громада Вінниччини глибоко обурена та засуджує незаконні дії міської влади, за вказівкою якої в ніч на 24 січня 2018 року був скоєний злочин (фактично, акт вандалізму та викрадення пам’ятника-погруддя Шевченка), який вчинила Вінницька філія державного науково-дослідного та проектно-вишукувального інституту “НДІПроектрекояструкція’’ та підрядник ПП “Активстрой”. Ці дії зганьбили місцеву владу та спільноту міста Вінниці на рівні України та світу.

Своїми особистими протизаконними, протиправними га відверто злочинними діями МОРГУНОВ Сергій Анатолійович, який тимчасово займає посаду Вінницького міського голови, створив відверту, напружену, кримінальну ситуацію в місті Вінниця та області, роздмухує соціальну напругу в регіоні.

Вінницька міська рада, на чолі з Моргуновим С. А., нахабно особисто та через комунальні ЗМІ навмисно вводить в оману Вінницьке та українське суспільство, а відтак просто бреше, що українські патріоти Вінниччини, начебто, виступають проти гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні.

Безвідмовно виконуючи волю та накази своїх господарів, якими, згідно Закону, повинна бути Вінницька міська територіальна громада, але яка поки не є такою, МОРГ’УНОВ С. А. своїми розпорядженнями та протизаконними діями має намір зіштовхнути дві Святині України – Героїв Небесної Сотні та Пророка, Духовного Батька Української Нації Тараса Григоровича ШЕВЧЕНКА.

Діючи за принципом «розділяй та володарюй» злочинна Рада намагається протиставити майданівців із майданівцями, українців з українцями, різні верстви українського суспільства, роздмухати міжрасовий та міжнаціональний конфлікт.

Протиправні дії МОРГУНОВА С. А. досягли апогею не тільки в межах Вінницької міської територіальної громади, області, України, але й вийшли за межі кордону України, виставляючи українців такими, що не здатні навести лад у власній Хаті!

Заява МОРГУНОВА, яку підтримав очільник Вінницької обласної Державної адміністрації КОРОВІЙВ. В., яка була оприлюднена у світовій мережі інтернет через соціальні мережі, про те, що «Дерево Свободи», буде встановлено на Майдані Небесної Сотні у місті Вінниця, замість гідного пам’ятника Т. Г. ШЕВЧЕНКА, який, попри рішення Вінницької міської ради від 26.02.2004 року та при злочинній бездіяльності Вінницької міської ради, не встановлений і досі, 11.02.2018 року, обурила свідомих українців Світу і спонукала до рішучих дій – відстояти ПРАВО ГРОМАДИ вирішувати нагальні питання самостійно !

Керуючись ст. 5 КОНСТИТУЦІЇ України – Основного Закону України прямої дії,

ВИМАГАЄМО:

  1. Негайно припинити будь-які будівельні роботи по встановленню «Дерева ганьби», так званого «Дерева Свободи», до вирішення цього питання через відповідні компетентні органи, в тому числі і в судовому порядку.
  2. До 16.02.2018 року повернути погруддя Т. Г. ШЕВЧЕНКА, встановлене у лютому 2014 року, на місце його розташування до 23.01.2018 року та привести Майдан до первинного вигляду.
  3. Рішення Вінницької міської ради від 27.10.2017 року скасувати або дати йому оцінку в судовому порядку.
  4. Провести громадське слухання, обговорення та конкурс по визначенню найкращого, достойного проекту по вшануванню національних Героїв України всіх часів та різних періодів розвитку України.
  5. Зобов’язати Національну поліцію у Вінницькій області та у місті Вінниця, забезпечити громадський порядок під час проведення Вінницькою міською територіальною громадою відповідних запланованих акцій.

Попереджаємо: Вразі не виконання наших вимог в межах чинного Законодавства України, яке створює правове поле, Вінницька міська територіальна громада залишає за собою ПРАВО самостійно, безпосередньо виконати заплановані заходи, забезпечуючи охорону громадського порядку власними силами, виходячи з власних переконань.

Закликаємо всіх свідомих громадян, дійсних патріотів України, прийти 16.02.2018 року на 10.оо год. до Вінницької обласної радита прийняти участь в акції єднання Українського Народу навколо Тараса Шевченка та своїх Величних Героїв.

Вінницьке міське «ВІЧЕ», Вінницьке обласне громадсько-політичне об’єднання «Український Дім», Координаційна рада «Вінниччина», Громадська організація «Рада Майданів Вінниччини».

Текст резолюції розглянуто та затверджено на спільному засіданні громадських організацій, резолюцію прийнято одноголосно на Вінницькому міському «ВІЧЕ»

Головуючий «ВІЧЕ» Михайло Сіранчук
Секретар Валерій Козяк
11.02.2018 року м. Вінниця